Vols de veritat elevar el nivell de versió de la teva festa? Hi ha un munt de formes en com això es pot aconseguir. Tenir un bon temps d'entreteniment és una cosa important que cada un de nosaltres ha de tenir en compte quan està organitzant una festa. No obstant això, una de les pràctiques més atractives i chéveres per a les persones que estan participant en una festa és fer jocs de beure boges. Hi ha molts glops oshots que són veritablement un repte, i prendre un de sol és una bogeria, imagina't aquells que aconsegueixin prendre dues, tres o molt més.

El Joc de la Veritat

Un dels millors jocs de beguda no és qui pren una cervesa d'un sorgo, li fa un forat a una llauna i el pren sense descansar o qui més glops de vodka es pot donar. Fer jocs de beure veritablement boges és emocionant. Hi ha glops com el cotxe bomba irlandès que consisteix en whisky irlandès, baileys, cervesa negra i llista. Hi ha altres glops boníssims també el te gelat long island que té vodka, tequila, rom, exfoliant,, triple sec i cua.

 

Pots fer servir aquests glops i fer concursos de resistència inclusivament seleccionar equips en els quals hagin grups de persones que competeixin prenent la major quantitat d'aquests glops i els que guanyin, podran tenir accés gratuït al sopar o qualsevol altra cosa. És una cosa que consisteix molt en la creativitat dels amics i persones que participin en els jocs de beure perquè al final és el millor que es pot fer. Fer nits de jocs de beberlocas serà un gran plus per la teva festa i una cosa que atraurà una major quantitat de persones al teu grup o simplement que gaudeixin molt més. Així que, quan organitzis la teva propera festa, té en compte cada un d'aquests aspectes i treu-li el màxim de profit perquè gaudeixis molt.

Consulte estos comunicados de prensa populares

Trending

Popular